Tuduhaké menu pokok

Owah-owahan

30 bèt wis ditambahake ,  7 taun kepungkur
c
r2.7.3) (Robot Nambah: mn:Умар Суматра; owahan kosmetika
}}
 
'''Sumatera Utara''' kuwe [[Daftar propinsi Indonesia|propinsi]] sing ana nang Pulau [[Sumatera]], [[Indonesia]]. Propinsi kiye termasuke wilayah multi-etnis sing dihuni nang macem-macem suku bangsa.
 
== Geografi ==
[[ko:수마트라우타라 주]]
[[lt:Šiaurės Sumatra]]
[[mn:Умар Суматра]]
[[mr:उत्तर सुमात्रा]]
[[ms:Sumatera Utara]]
6.823

besutan