Tuduhaké menu pokok

Owah-owahan

4 bèt wis ditambahake ,  13 taun kepungkur
tanpa ringkesan besutan
'''Uyah''' kuwe salah siji [[bumbu dapur]], [[basa Indonesia]]ne: garam. Uyah kuwe rasane [[asin]]. Uyah sing apik kuwe sing ngandung bahan [[yodium]].