Tuduhaké menu pokok

Owah-owahan

24 bèt wis ditambahake ,  13 taun kepungkur
tanpa ringkesan besutan
[[Image:Uyah.jpg|right|170px|Uyah]]
 
'''Uyah''' kuwe salah siji [[bumbu dapur]], [[basa Indonesia]]ne: garam. Uyah kuwe [[kelir]]e umume putih, rasane [[asin]]. Uyah sing apik kuwe sing ngandung bahan [[yodium]].