Tuduhaké menu pokok

Statistik

Statistik kaca
Kaca-kaca isi13.332
Kaca
(Kabeh kaca nang wiki kiye, klebu kaca dhiskusi, pangalihan, lan liya-liyané.)
28.763
Berkas sing diunggahna487
Statistik panyuntingan
Jumlah suntingan sapet Wikipedia dimolai206.328
Rata-rata suntingan saben kaca7,17
Statistik panganggo
Jumlah panganggo sing kedaftar (daftar anggota)10.562
Jumlah panganggo aktif (daftar anggota)
(Panganggo sing nglakokna aktivitas nang 30 dina pungkasan)
23
Bot (daftar anggota)18
Pangurus (daftar anggota)1
Pengurus antarmuka (daftar anggota)0
Birokrat (daftar anggota)0
Steward (daftar anggota)0
Sing gawé akun (daftar anggota)0
Importir (daftar anggota)0
Importir transwiki (daftar anggota)0
Pambébasan saka blokiran IP (daftar anggota)4
Oversighters (Para pambusak révisi) (daftar anggota)0
Pamriksa panganggo (daftar anggota)0
Panganggo wis dikonfirmasi (daftar anggota)0
Statistik liyane
Words in all content pages686.465
Pesan massal dalam antrian0