Tuduhaké menu pokok

PrakataBesut

Astrofisika kuwe cabang astronomi sing kaitane karo ilmu fisika erat pisan. Astrofisika kuwe ilmu fisika sing mempelajari jagad raya, termasuk uga sifat fisike (luminosity, kepadatan, suhu, karo komposisi kimia) benda astronomi misale lintang, galaksi karo medium interstellar, kuwe uga bab interaksine.

Deleng UgaBesut


Artikel kiye, esih tulisan rintisan. Mangga melu ngembangna dadi tulisan sing lengkap.