Tuduhaké menu pokok

PrakataBesut

Atmosfer bumi kuwe jane lapisan udara sing mbungkus bumi, dhuwure ngantek sekitar 700 kilometer.

Lapisan-LapisanBesut

Atmosfer kuwe kesusun sekang lapisan-lapisan:

Deleng UgaBesut


Artikel kiye, esih tulisan rintisan. Mangga melu ngembangna dadi tulisan sing lengkap.