Tuduhaké menu pokok
Paleopathology; Human femurs from Roman period, Tell Fara Wellcome L0008764.jpg

Balung kuwe organ sing dadi rangkane awak. Gunane balung kanggo obah, nyangga, karo njaga organ liyane kaya paru, jantung, ati, limpa. Neng balung, sing jenenenge sel darah merah karo putih digawe. Neng balung, mineral uga disimpen. Wujude balung mawi-mawi.


Wiki letter w.svg

Artikel kiye, esih tulisan rintisan. Mangga melu ngembangna dadi tulisan sing lengkap.