Banyu

Michael Melgar LiquidArt resize droplet.jpg

WujudBesut

Ana 3 wujud banyu:

ManfaatBesut

Artikel kiye, esih tulisan rintisan. Mangga melu ngembangna dadi tulisan sing lengkap.