Tuduhaké menu pokok

PrakataBesut

Biologi kuwe ilmu soal makhluk hidup, termasuk juga bab kehidupane. Asal katane sekang basa Yunani: Bios artine urip (hidup) utawa kehidupan karo Logos artine Ilmu. Ilmu biologi kuwe mbahas masalah ciri-ciri fisik karo perilaku makhluk hidup jaman siki karo jaman gemiyen, uga soal kepriwe carane berkembang biak, interaksi sesama uga karo alam sekitare lyy.

Pokok Bahasan BiologiBesut

Umume pokok bahasan/subyek Biologi debagi dadi 3 bagian:

Organ Tubuh MenungsaBesut

Menungsa guwe nduweni organ-organ penting sing nduweni fungsi penting uga:

Deleng UgaBesut

Besut

Artikel kiye, esih tulisan rintisan. Mangga melu ngembangna dadi tulisan sing lengkap.



mBalik ming:

Matematika & Ilmu Alam