Bogota minangka ibukutha Republik Colombia lan uga ibukutha departemen Cundinamarca. Iki dikelola minangka Distrik Ibukutha, lan seneng otonomi kanggo ngatur kapentingané ing watesan Konstitusi lan hukum.

Bogotá Actual.png

Pranala jabaBesut