Tuduhaké menu pokok

Brunei Darussalam kuwe negara cilik sing makmur pisan, anane nang sisi lor Pulau Borneo/Kalimantan, berbatesan karo Malaysia. Brunei kuwe ana 2 bagian sing kepisah sebagain daratan Malaysia.

Jeneng Borneo kuwe asale sekang jeneng negara kiye merga jaman gemiyen banget negeri kiye berkuasa banget nang pulau Kalimantan kiye.

SejarahBesut

Artikel kiye, esih tulisan rintisan. Mangga melu ngembangna dadi tulisan sing lengkap.