Tuduhaké menu pokok

PambukaBesut

Budaya kuwe asal tembunge sekang basa Sansekerta: buddhaya, sing tembung dasare bud utawa budi nang basa Jawa/Indonesia.

Werna-Werna BudayaBesut


Artikel kiye, esih tulisan rintisan. Mangga melu ngembangna dadi tulisan sing lengkap.