Tuduhaké menu pokok

Chairil Anwar (Melan, 26 Juli 1922Jakarta, 28 April 1949) utawa lewih dikenal sebagei "Si Binatang Jalang" (nang salah siji karyane Aku [1]). Dheweke Penyair sing paling populer nang Indonesia, dianggep sebagai pelopor Angkatan '45.

Chairil Anwar mangkat dong esih enom merga lara, makame nang Taman Pemakaman Umum Karet Bivak, Jakarta. Makame biasa diziarahi ewonan pengagume. Dari mangkate uga diperingati sebagai Dina Chairil Anwar.

Buku-BukuBesut


Artikel kiye, esih tulisan rintisan. Mangga melu ngembangna dadi tulisan sing lengkap.