Dandang

Dandang kuwe salah siji perangkat pawon sing gunane kanggo ngeliwet. Nang tlatah Jawa umume ngeliwet nganggo dandang men sega sing diliwet luwih enak.dandang digawe sekang tembaga bentuke mirip kaya piala.



bali nang:

Pawon