Dukuhturi, Tegal

Kecamatan Dukuh Turi
Kabupaten
Kabupaten Tegal
Camat
---
Luas
---
Penduduk
---
Desa/Kelurahan
---/---

Kecamatan Dukuh Turi kuwe salah siji kecamatan nang kabupaten Tegal. Nang sa' njerone ana pirang-pirang desa, di antarane desa Sidakaton, Sidapurna, Kupu, Pagongan, Pandean, lan liya-liyane.