Erosi yakuwé .[1]


Delenga ugaBesut

RéferènsiBesut

  1. [referensi]

Pranala njabaBesut

Artikel kiye, esih tulisan rintisan. Mangga melu ngembangna dadi tulisan sing lengkap.