Kota Gombong
Kabupaten
Kabupaten Kebumen
Luas
---
Penduduk
---
Kecamatan
1
Desa/Kelurahan
---/---

PrakataBesut

Kota Gombong kuwe salah siji kota nang kabupaten Kebumen. Kota kiye dadi pusat keramean nang kecamatan Gombong uga anane nang jalur angkutan darat sing strategis, angkutan bis antar kota uga angkutan darat sepur.

Deleng UgaBesut


Artikel kiye, esih tulisan rintisan. Mangga melu ngembangna dadi tulisan sing lengkap.