Hak Cipta

Hak cipta kuwe hak eksklusif nggo pencipta utawa penerima hak kanggo ngumumna utawa nyebarna ciptaane sing ora mengurangi pembatasan-pembatasan miturut peraturan perundang-undangan sing berlaku.

Nang Indonesia, masalah hak cipta kiye diatur nang Undang-undang Hak Cipta No.19 Tahun 2002.

Pranala Jaba


mBalik ming: