Hindu utawa juga diarani Sanātana Dharma ("Kebenaran Abadi") karo Vaidika-Dharma ("Pengetahuan Kebenaran") ialah salah siji agama donya. Agama kiye ialah lanjutan sekang agama Weda (Brahmanisme) sing dadi kepercayaan bangsa Indo-Iran (Arya). Agama kiye muncul antara taun 3102 SM ngantek 1300 SM.

Weda, kitab agama Hindu.



Wiki letter w.svg

Artikel kiye, esih tulisan rintisan. Mangga melu ngembangna dadi tulisan sing lengkap.