Hobi : kesenangan sing bernilai guna kanggo mengisi wektu kosong.

Hiburan : apa baen (kata-kata; tempat; benda) sing bisa dadi penghibur utawa pelipur hati sing lagi duka.

Jenis-JenisBesut


Olahraga, Hobi & HiburanBesut



Artikel kiye, esih tulisan rintisan. Mangga melu ngembangna dadi tulisan sing lengkap.