Hollywood kuwe jeneng salah siji distrik utawa kota cilik nang pinggir kota Los Angeles, negara bagian California, Amerika Serikat. Daerah kiye terkenal merga dadi pusat industri filem donya.


Wiki letter w.svg

Artikel kiye, esih tulisan rintisan. Mangga melu ngembangna dadi tulisan sing lengkap.