PrakataBesut

Hukum kuwe miturut Kamus Besar Bahasa Indonesia (1997) definisi umume yakuwe: aturan-aturan, undang-undang, keputusan, vonis, pertimbangan, kaidah, ketentuan, uga adat, sing resmi mengikat tur ditetapna dening penguasa, pemerintah, otoritas uga hakim nang pengadilan, sing fungsine utamane nggo pengaturan nang masyarakat.

Sistem-SistemBesut

Bidang-BidangBesut

Pranala JabaBesut

Artikel kiye, esih tulisan rintisan. Mangga melu ngembangna dadi tulisan sing lengkap.