Tembang Jamuran umume dienggo sinambi dolanan nang latar wayah padhang mbulan. Bocah-bocah gegandhengan tangan gawe bunderan.

Jamuran

Jamuran ya gege tok
Jamur apa ya gege tok
Jamur gajih mbejijih sa ara-ara
Sira mbade jamur apa

Delengen UgaBesut