Kabupaten Mandailing Natal

Kabupaten Mandailing Natal yakuwe salah siji kabupaten nang propinsi Sumatera lor, Indonesia.

Wiki letter w.svg

Artikel kiye, esih tulisan rintisan. Mangga melu ngembangna dadi tulisan sing lengkap.