Kamaba Senior

Kamaba Senior kiye salah sijining paguyuban sing ketuane kawit tahun 1962 nganti seprene ora tau ganti yakuwe Bapak Drs. H. Bambang Hirawan. Nganti siki esih eksis, esih terus nganakna Arisan bulanan. Anggotane ake sing uwis nduwe putu. Lan akeh uga sing uwis nilar dunya. Siki anggotane sekitar 30 keluarga.

Unggal Lebaran mesthi nganakna pertemuan silaturrahmi nang ndalemme Pak Bambang nang daerah Rawamangun.



mBalik ming: Paguyuban Banyumasan