Kawunganten, Cilacap

Kecamatan Kawunganten
Kabupaten
Kabupaten Cilacap
Camat
---
Luas
---
Penduduk
---
Desa/Kelurahan

Kecamatan Kawunganten kuwe salah siji kecamatan neng kabupaten Cilacap.

Desa-DesaBesut

  1. Kawunganten Lor
  2. Kawunganten Kidul
  3. Kalijeruk
  4. Sarwodadi
  5. Cikedondong
  6. Kampunglaut
  7. Ujungmanik
  8. Kubangkangkung
  9. Kedungwadas
  10. Bojong
  11. Mentasan
  12. Sidaurip
  13. Bringkeng
  14. Grugu
  15. Babakan

LiyaneBesut


mBalik ming: Kabupaten Cilacap