PrakataBesut

Kebon Kewan kuwe enggon kewan sing dipiara nang lingkungan buatan nggo tontonan masyarakat umum.

Deleng UgaBesut


Artikel kiye, esih tulisan rintisan. Mangga melu ngembangna dadi tulisan sing lengkap.