Brebes, Brebes

(Dialihna sekang Kecamatan Brebes)
Kecamatan Brebes
Kabupaten
Kabupaten Brebes
Camat
---
Luas
---
Penduduk
---
Desa/Kelurahan
---/---

Kecamatan Brebes kuwe salah siji kecamatan nang kabupaten Brebes.


Wiki letter w.svg

Artikel kiye, esih tulisan rintisan. Mangga melu ngembangna dadi tulisan sing lengkap.