Kecamatan Ketanggungan

Kecamatan Ketanggungan
Kabupaten
Kabupaten Brebes
Camat
---
Luas
---
Penduduk
---
Desa/Kelurahan
---/---

PambukaBesut

Kecamatan Ketanggungan kuwe salah siji kecamatan nang kabupaten Brebes. Kecamatan kiye salah siji kecamatan sing rada unik ning kabupaten Brebes, jumlah desane ana 21 iji, tapi desa sing penduduke nuturna basa Jawa kur 9 desa, liyane basa Sunda.

DemografiBesut

Dideleng sing komposisi penduduk kecamatan Ketanggungan bisa diarani multikultural, soale ana pirang-pirang ras sing urip ning kecamatan kiye, ana wong Jawa, wong Arab, wong Cina, wong Batak, wong Sunda, wong Madura, wong Padang lan sing liyane.

EkonomiBesut

Kegiatan ekonomine gen cukup hebat, menurut etungan kasar duit sing muter saben dinane ning pasar ketanggungan ana kira-kira 2 milyar, ndean tah karo pasar Brebes sar-ser.


Artikel kiye, esih tulisan rintisan. Mangga melu ngembangna dadi tulisan sing lengkap.


mBalik ming: Kabupaten Brebes