Kecamatan Kedung Banteng
Kabupaten
Kabupaten Tegal
Camat
---
Luas
---
Penduduk
---
Desa/Kelurahan
---/---

Kecamatan Kedung Banteng kuwe salah siji kecamatan nang kabupaten Tegal.


Wiki letter w.svg

Artikel kiye, esih tulisan rintisan. Mangga melu ngembangna dadi tulisan sing lengkap.