PrakataBesut

Kewan purbakala kuwe kewan sing urip dong jaman gemiyen utawa prasejarah sing siki umume wis punah. Biasane kewan-kewan kiye bisa dikenal mung sekang sisa-sisa balung-balunge sing diarani fosil.

Umume kewan purba kiya wis bener-bener dianggep punah ning kadang ana sing esih urip, kiye dijenengi fosil hidup contone coelacanth.

JenisBesut



Artikel kiye, esih tulisan rintisan. Mangga melu ngembangna dadi tulisan sing lengkap.


mBalik ming:

Zoologi ; Kewan