Tuduhaké menu pokok

Kutha Malang iku kutha sing ndhisike adhem lan ayem saiki wis panas lan pengap. Kutha iki terkenal dadi kutha pelajar. Kutha iki saiki wis akeh mal-mal lan bangunan-bangunan perkantoran. Ing malang akeh panggonan rekreasi sing apik apik kayata jawa timur park, sengkaling, tlogomas, lan liya liyane.

Wiki letter w.svg

Artikel kiye, esih tulisan rintisan. Mangga melu ngembangna dadi tulisan sing lengkap.