Lingua franca

Lingua franca kuwe sekang basa Italia sing maknane "basa bangsa Frank". Kuwe jane istilah linguistik sing artine "basa pengantar" utawa "basa pergaulan" nang wilayah sing nduwe akeh penutur basa sing beda-beda.