Margono Sukarjo

Prof. Dr. Margono Soekarjo (Sokaraja, Banyumas, 29 Maret 1897 — Jakarta, 1970 ning dipindah maring Keboetoeh, Sokaraja. Banyumas) yakuwe ahli bedah lulusan Amsterdam University taun 1927. Penghargaan tertinggi sing dianugrahaken pemerintah Indonesia yakuwe Pisau Bedah Emas. Jeneng beliau diabadikan dadi jeneng Omah sakit nang Purwokerto, yakuwe RS Prof. Dr. Margono Soekarjo.

mBalik ming: Tokoh