Tuduhaké menu pokok

PrakataBesut

Mekanika klasik kuwe bagian ilmu fisika bab gaya sing ana nang benda/materi. Teori kiye biasane diarani "mekanika Newton" sebab sekang fisikawan Isaac Newton sing nggawe hukum gerak Newton.

Bagian Mekanika KlasikBesut

Deleng UgaBesut


Artikel kiye, esih tulisan rintisan. Mangga melu ngembangna dadi tulisan sing lengkap.