Mekanika klasik

PrakataBesut

Mekanika klasik kuwe bagian ilmu fisika bab gaya sing ana nang benda/materi. Teori kiye biasane diarani "mekanika Newton" sebab sekang fisikawan Isaac Newton sing nggawe hukum gerak Newton.

Bagian Mekanika KlasikBesut

Deleng UgaBesut