Béda antarané révisi "1976"

13 bèt wis ditambahake ,  9 taun kepungkur
c
Robot Nambah: tet:1976
c (r2.7.1) (bot Menambah: tpi:1976)
c (Robot Nambah: tet:1976)
[[ta:1976]]
[[te:1976]]
[[tet:1976]]
[[tg:1976]]
[[th:พ.ศ. 2519]]
16.093

besutan