Kulon: Béda antarané révisi

58 bèt wis ditambahake ,  11 taun kepungkur
tanpa ringkesan besutan
Tidak ada ringkasan suntingan
Tidak ada ringkasan suntingan
[[Gambar:Compass Rose English West.svg|thumb|250px|right|Kompas nuduhaké arah kulon]]
'''Kulon''' ([[basa Indonesia]]:''Barat'', [[basa Inggris]]:''West'') kuwe salah siji arah mata angin. Angger nang [[peta]], arah kiye biasa anane nang sisi [[kiwe]].
 
Lawan arah kulon kiye yakuwe arah [[Wetan]].
10.001

besutan