Béda antarané révisi "Kidul"

156 bèt wis ditambahake ,  9 taun kepungkur
tanpa ringkesan besutan
[[Image:Compass Rose English South.svg|thumb|[[Kompas]] kanthi arah kidul diwènèhi werna ireng]]
== Prakata ==
'''Kidul''' ([[basa Indonesia]]:''Selatan, [[basa Inggris]]:''South'') kuwe salah siji arah [[mata angin]], angger nang [[peta]], arah kiye biasa anane nang sisi ngisor.
 
Lawan arah kidul kiye yakuwe [[lor]].
 
== Makna Liya ==
 
== Deleng Uga ==
*[[Wetan]]
*[[Kulon]]
*[[Lor-Wetan]]
*[[Lor-Kulon]]
*[[Kidul-Wetan]]
*[[Kidul-Kulon]]
 
 
{{rintisan}}
'''''mBalik ming:''''' [[Mata Angin]]
 
 
{{rintisan}}
 
[[Category:Mata Angin]]
10.001

besutan