Tengen: Béda antarané révisi

85 bèt wis ditambahake ,  11 taun kepungkur
c
r2.5) (Robot Nambah: fi, fr, id, ja, ko, pl, zh Ngobah: en
Tidak ada ringkasan suntingan
c (r2.5) (Robot Nambah: fi, fr, id, ja, ko, pl, zh Ngobah: en)
[[Kategori:Arah]]
 
[[en:Tengen]]
[[fi:Tengen]]
[[fr:Tengen]]
[[id:Kanan]]
[[ja:天元]]
[[jv:Tengen]]
[[ko:천원]]
[[en:Relative direction]]
[[pl:Tengen]]
[[zh:天元]]
54

besutan