Béda antarané révisi "Cithakan:Country showdata"

2 bèt wis ditambahake ,  11 taun kepungkur
tanpa ringkesan besutan
Tidak ada ringkasan suntingan
Tidak ada ringkasan suntingan
{{dokumentasi|content=<tt>Cithakan:{{PAGENAME}}</tt> kuwe wadah data internal sing ora dimaksudkna kanggo ''ditransklusikna'' secara langsung. Cithakan iki digunakna secara ora langsung nang Cithakan-Cithakan kaya <tt>[[Cithakan:flag|flag]]</tt>, <tt>[[Cithakan:flagicon|flagicon]]</tt>, lan liya-liyane.
 
<!--{{ombox|text=Cithakan iki ana nang lingkup '''[[Wikipedia:ProyekWiki bendera lan lambang negara nang dunia|ProyekWiki Cithakan Bendera]]'''. Diskusi lebih lanjut dapat dilakukan nang sanakana.}}-->
 
[[Gambar:{{{flag alias|Flag of None.svg}}}|thumb|{{#ifexist: Bendera {{{alias}}} | LihatDeleng pulauga: [[Bendera {{{alias}}}]] | }}]]
 
=== Parameter standar ===
{{{{FULLPAGENAME}}/doc}}
}}
|link box=Iki dokumentasine kanggo '''Cithakan:{{PAGENAME}}''' sing ditampilna secara otomatis nang [[Cithakan:Country showdata]].<br/>HarapTulung {{purge|busek temboloke}} angger Rika nggawe pangowahan maring Cithakan iki.
}}
[[Kategori:Cithakan data {{{kategori|{{{kat|negara}}}}}}|{{{alias}}}]]</includeonly><noinclude>
10.001

besutan