Béda antarané révisi "Segara"

19 bèt wis ditambahake ,  9 taun kepungkur
c
Robot Nambah: mhr:Теҥыз
c (r2.6.4) (bot Menambah: rue:Море)
c (Robot Nambah: mhr:Теҥыз)
[[lt:Jūra]]
[[lv:Jūra]]
[[mhr:Теҥыз]]
[[mk:Море]]
[[ml:കടൽ]]
699

besutan