Béda antarané révisi "Kabupaten Brebes"

176 bèt wis dibusak ,  9 taun kepungkur
c
edit kategori
c (r2.5.1) (bot Mengubah: fr:Kabupaten de Brebes)
c (edit kategori)
| [http://www.brebeskab.go.id/ www.brebeskab.go.id] &<br />[http://www.brebes.net/ www.brebes.net]
|}
 
== Pambuka ==
 
'''Kabupaten Brebes''' kuwe salah siji kabupaten nang [[Jawa Tengah]] sing enggone nang dhaerah [[pantura]] lan berbatesan langsung karo propinsi [[Jawa Kulon]], kota [[Brebes]] kuwe ibukota kabupatene. Kota-kota gedhe liyane antarane: [[Losari]], [[Tanjung]], [[Ketanggungan]], [[Larangan]], [[Prupuk]], [[Bumiayu]], [[Salem]] lly. Luas wilayah Kabupaten kiye ± 166.117 hektar utawa 1.657,73 km², jumlah penduduk ± 1,5 juta jiwa, tingkat kepadatan penduduk ± 953,20 jiwa/km².
 
== Pranala Jaba ==
 
* [http://www.brebeskab.go.id/ Situs Resmi Pemkab Brebes]
* [http://kombes.blogspot.com/ Situs Paguyuban Warga Brebes]
* [http://www.brebes.net/ Situs Interaktif Warga Brebes]
 
{{Rintisan}}
'''''mBalik ming:''''' [[Kaca Utama]] ; [[Propinsi Jawa Tengah]]
 
{{Jawa Tengah}}
 
[[Kategori:Kabupaten nang Indonesia|Brebes]]
[[Kategori:PropinsiKabupaten nang Jawa Tengah|Brebes]]
[[Kategori:Kabupaten Brebes]]
[[Kategori:Dialek Tegalan]]
 
[[Kategori:Propinsi Jawa Tengah]]
 
[[en:Brebes Regency]]
10.001

besutan