Béda antarané révisi "Argapura, Majalengka"

2 bèt wis dibusak ,  9 taun kepungkur
c
Bot: Penggantian teks otomatis (-Jawa Tengah +Jawa Barat)
c (Bot: Penggantian teks otomatis (-Jawa Tengah +Jawa Barat))
|nama camat=-
|kepadatan=- jiwa/km²
|propinsi=Jawa TengahBarat
}}
'''Argapura''' kuwe salah siji [[kecamatan]] nang [[{{lcfirst:Kabupaten Majalengka}}]], [[Jawa TengahBarat]], [[Indonesia]].
 
{{Kabupaten Majalengka}}
11.076

besutan