Béda antarané révisi "Wonosari, Gunung Kidul"

30 bèt wis ditambahake ,  9 taun kepungkur
c
Bot: Penggantian teks otomatis (-Jawa Tengah +Daerah Istimewa Yogyakarta)
c (Bot: Penggantian teks otomatis (-Jawa Tengah +Daerah Istimewa Yogyakarta))
|nama camat=-
|kepadatan=- jiwa/km²
|propinsi=JawaDaerah TengahIstimewa Yogyakarta
}}
'''Wonosari''' kuwe salah siji [[kecamatan]] nang [[{{lcfirst:Kabupaten Gunung Kidul}}]], [[JawaDaerah TengahIstimewa Yogyakarta]], [[Indonesia]].
 
{{Kabupaten Gunung Kidul}}
11.076

besutan