Béda antarané révisi "Kragilan, Serang"

10 bèt wis dibusak ,  9 taun kepungkur
c
Bot: Penggantian teks otomatis (-Jawa Tengah +Banten)
(Impor artikel automatis)
 
c (Bot: Penggantian teks otomatis (-Jawa Tengah +Banten))
|nama camat=-
|kepadatan=- jiwa/km²
|propinsi=Jawa TengahBanten
}}
'''Kragilan''' kuwe salah siji [[kecamatan]] nang [[{{lcfirst:Kabupaten Serang}}]], [[Jawa TengahBanten]], [[Indonesia]].
 
{{Kabupaten Serang}}
11.076

besutan