Béda antarané révisi "Wikipedia:Nggawe kaca anyar"

563 bèt wis ditambahake ,  9 taun kepungkur
c
edit
c (edit)
 
Sapa baen, klebu uga Rika, teyeng nulis nggo Wikipedia! Ketikna baen judul artikel sing kepengin Rika gawe nang kotak nang ngisor kiye, njur pencet tombol "Gawe artikel, lan molai nulis.
 
<inputbox>
type=create
break=no
buttonlabel=Gawe artikel
</inputbox>
 
Tombol kuwe mau bakal nggawa Rika maring kaca panyuntingan kanggo nglebokna tulisan. Angger artikel sing judule Rika lebokna mau durung ana, Rika bakal nyunting kaca anyar. Ningen walikane, angger uwis ana artikel sing nganggo judul kuwe, isine artikel bakal ditidokna lan Rika teyeng ngowahi kaca kuwe.
 
Petunjuk kanggo nggawe kaca/halaman anyar:
 
10.001

besutan