Béda antarané révisi "Dhuwet"

14 bèt wis ditambahake ,  9 taun kepungkur
c
r2.7.1) (Robot Nambah: jv:Dhuwet
(anyar)
 
c (r2.7.1) (Robot Nambah: jv:Dhuwet)
[[hif:Jaamun]]
[[id:Jamblang]]
[[jv:Dhuwet]]
[[kn:ನೇರಳೆ]]
[[koi:Джамболан]]
2.057

besutan