Bawor: Béda antarané révisi

45 bèt wis ditambahake ,  10 taun kepungkur
c (r2.7.1) (Robot Nambah: jv:Bawor)
 
Bawor kue nek ngomong sekarepe wudele dewek banyumasane asal jeplak ning bener. Lah sifat dasare nek kon matur maju kali ndoro (Bendoro biasane Tokoh Pendawa) biasane Ngomonge "mangga panjenengan mawon ingkang matur kula nderek mawon teng wingking". Nek nang buri petentengan omongane, nek kon maju kulo nderek mawon. Nek ana sing nang ngarep Bawor nyalah-nyalahna ngomonge karo nyolek-nyolek sing nang ngarep utawa nyangkling kang mburi "mboten ngaten ndoro niku klentu sing leres ngaten", tapi nek kon nerusi mundur malih karo ngomong "monggo njenengan mawon...."
[[persibas banyumas]] ugA ***LASKAR BAWOR***
 
== Deleng uga ==
Naraguna anonim