Béda antarané révisi "1969"

60 bèt wis ditambahake ,  9 taun kepungkur
tanpa ringkesan besutan
c (r2.7.2+) (Robot Ngobah: hi:१९६९)
 
== Prastawa ==
* [[Muammar Al Gaddafi]] dadi Pemimpin tertinggin nang Libya.
*
== Kelairan ==
*