Béda antarané révisi "Senen"

225 bèt wis ditambahake ,  7 taun kepungkur
tanpa ringkesan besutan
(Gawé kaca sing isi 'senen wage')
 
Senen yakuwe jeneng dina sing nomer loro nang penanggalan Jawa. Sedurunge Senen yakuwe [[Minggu]] lan sewise jenenge [[Selasa]].
senen wage
 
==delengen uga==
*[[Ahad|Minggu]]
*[[Selasa]]
*[[Rebo]]
*[[Jemuwah]]
*[[Setu]]
 
[[id:Senin]]
[[jv:Senen]]
313

besutan